Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024

ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΔΟΞΑ - ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ

 


Αγαπητοί συγχωριανοί, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης "Χριστόδουλος Παμπλέκης" διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή στη λίμνη Δόξα της Ορεινής Κορινθίας, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2024.

Το πρόγραμμα της ημερήσιας απόδρασης θα ξεκινήσει με την επίσκεψη μας στην Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου Φενεού για προσκύνημα, από την οποία θα απολαύσουμε τη μαγευτική θέα της λίμνης. Εκεί, θα ξεναγηθούμε από τους μοναχούς ενώ θα έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε γλυκό του κουταλιού τριαντάφυλλο που παρασκευάζουν οι ίδιοι από τα άνθη που καλλιεργούν.


Στη συνέχεα θα επιβιβαστούμε με κατεύθυνση τη λίμνη Δόξα, όπου θα έχουμε τον ελεύθερο χρόνο για περιήγηση στη φύση, αγορές τοπικών προϊόντων, φωτογραφίες και βόλτα έως το εκκλησάκι του Αγίου Φανουρίου που βρίσκεται στο κέντρο της λίμνης. 

Επόμενος και τελευταίος σταθμός θα είναι η περιοχή Στυμφαλία όπου θα μπορούμε να ξεκουραστούμε πίνοντας καφέ στον παραδοσιακό οικισμό ενώ θα έχουμε και τον χρόνο να απολαύσουμε μεσημεριανό γεύμα, πριν την αναχώρηση για τον δρόμο της επιστροφής.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 25 ευρώ το άτομο και περιλαμβάνει την αναχώρηση από Αθήνα και Μπαμπίνη προς τη λίμνη Δόξα και την ευρύτερη περιοχή και φυσικά την επιστροφή.

Θα χαρούμε να δηλώσετε ενδιαφέρον και να κλείσετε θέση στα παρακάτω τηλέφωνα:

6975986105 : Για τους ενδιαφερόμενους από το χωριό 
6987242137: Για τους ενδιαφερόμενους από την Αθήνα

Με εκτίμηση, το Δ/Σ.







Πηγή φωτογραφιών: Shutterstock / ©Wind-up